REAKCIJA VUKSANOVIĆ-STANKOVIĆ: "Temeljni ugovor je izdaja i okupacija, neće nam se popovi i Vučićeve sluge igrati sa državom"

"I Krivokapićeva Vlada je pala zbog popova, pašće i ova", poručila je Vuksanović-Stanković

  • Regija

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 4

Istorija se dva puta ponavlja, 1918. je bila tragedija, a ovaj ugovor je farsa, izdaja i okupacija Crne Gore koju dozvoliti nećemo, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na potpisivanje Temeljnog ugovora Vlade Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

"Neće nam se popovi, neznalice  i Vučićeve sluge igrati sa državom. To vrijeme je prošlo. I Krivokapićeva Vlada je pala zbog popova, pašće i ova", poručila je Vuksanović-Stanković u objavi na Twitteru. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...