INTELIGENTNA RJEŠENJA IZ NJEMAČKE: Porsche se ugledao na Škodu, pogledajte šta su smislili…

Kupac se ne mora brinuti da će voda, na primjer, curiti u taj korisni prostor.

  • Auto

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Porsche je patentirao pretinac koji se nalazi u okviru vrata kao mjesto za odlaganje posebno vrijednih stvari. Kupac se ne mora brinuti da će voda, na primjer, curiti u taj korisni prostor. Otvor na pragu vrata je potpuno zatvoren nakon otvaranja i zatvaranja. Patentna dokumentacija otkriva da pretinac može biti dubok od deset do dvadeset pet centimetara.

Porsche brine o eleganciji, o čemu svjedoči dizajn i položaj ovog skrivenog pretinca kojemu možete pristupiti samo kada su vrata otvorena. Prema patentnoj dokumentaciji nije poznato kada će i u kojim modelima Porschea prvi put predstaviti ovo rješenje.

Zanimljivi pretinci nisu ništa novo u automobilskoj industriji, a svima su nam već poznata takva ‘Simply Clever’ rješenja, kao što je primjerice kišobran u vratima iz Škode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...