HOROR U SUSJEDSTVU: Pijani vozač probio ogradu i usmrtio ženu koja je stajala u dvorištu kuće...

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

  • Regija

  • 10. Jul. 2022  

  • 0

Pijani vozač Seata izgubio je nadzor nad vozilom te uletio u dvorište kuće u Križu, pri čemu je od posljedica teških ozljeda preminula žena (74).

U petak oko 20.30 sati u Zagrebačkoj ulici u Križu 39-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,64 g/kg u organizmu upravljao je osobnim vozilom marke Seat zagrebačkih registarskih oznaka.

Dolaskom do kućnog broja 107, u zavoju, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika te naletio na ogradu dvorišta, a potom i probio ogradu te naletio na 74-godišnjakinju koja je stajala u dvorištu kuće.

Ozlijeđenoj je liječnička pomoć pružena na mjestu događaja gdje je oko 21.20 sati preminula. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...