„KUKAJU BULE, OJ, LELE, EVO GA VULE…“: Skandal u Crnoj Gori, muškarci sa zastavama Srbije marširali kroz Nikšić, pogledajte kako su se proveli…

Građani koji su bili na licu mjesta navode kako je pomenuta grupa gađala one koji su učestvovali na proslavi Dana državnosti Crne Gore upućujući im i uvrede.

  • Vijesti

  • 14. Jul. 2022  14. Jul. 2022

  • 11

“Kukaju bule”, pjevali su srpski nacionalisti tokom incidenata u Nikšiću.U pitanju je stih pjesme koja glasi: “Leleču Turci, kukaju bule. Oj, lele lele, evo ga Vule, a serdar Janko sa sabljom maše, Udrite braćo, srpstvo je naše". Oni su nosili zastave Srbije.

Nakon što su izazvali incident, grupa sa trobojkama pobjegla je sa trga.

Grupa ljudi sa trobojkama, koja je sinoć došla do Trga slobode u Nikšiću, a nakon čega je došlo do velikih incidenata, nije se dugo zadržala na tom mjestu.

Naime, kako se vidi sa jednog od snimaka iz Nikšića, oni su odmah pobjegli sa lica mjesta kada je incident počeo.

Građani koji su bili na licu mjesta navode kako je pomenuta grupa gađala one koji su učestvovali na proslavi Dana državnosti Crne Gore upućujući im i uvrede.

Podsjetimo, pomenuta grupa na trgu se pojavila pošto je skup okončan. Iako su na putu do tamo prošli pored brojnih policajaca, oni ih ni na jedan način nisu ni pokušali zaustaviti.

Nakon toga, policija je počela da baca suzavce po Trgu slobode, gdje su bili učesnici proslave 13. jula - Dana državnosti, a među kojima je bilo i djece.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...