DIRLJIV VIDEO: Španski vatrogasci spasili malog srndaća iz požara i dali mu vode

Španski vatrogasci podijelili su dirljiv video koji prikazuje srndaća kojeg su spasili od vatrene stihije i kojem su dali vode.

  • Evropa

  • 25. Jul. 2022  25. Jul. 2022

  • 0

Španija se bori s požarima i ekstremno visokim temperaturama. Od početka godine gotovo 70.000 hektara u zemlji pretvoreno je u pepeo, što je "praktično dvostruko od prosjeka posljednjih deset godina" u istom periodu, rekao je premijer Pedro Sánchez.

Španski vatrogasci podijelili su dirljiv video koji prikazuje srndaća kojeg su spasili od vatrene stihije i kojem su dali vode.

Plaha životinja bila je iznemogla od visokih vrućina, pa je bez bojazni pila vodu iz ruku vatrogasaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...