VELIKE NAJAVE U GRADU NA SJEVEROZAPADU BOSNE: Stižu investitori iz Austrije i Njemačke, gradi se šest pogona, zainteresiran i Lidl!?

Jesu li u pitanju samo predizborna obećanja gradskih vlasti doznat ćemo uskoro.

  • Ekonomija

  • 17. Avg. 2022  17. Avg. 2022

  • 1

Trenutno u privrednoj zoni Gradiške, u Novoj Topoli, svoje pogone gradi šest novih investitora, od kojih su dva iz Austrije i jedan iz Njemačke.

Osim toga, za investiranje u ovoj opštini, prema tvrdnjama gradskih vlasti zainteresovan je i njemački Lidl.

"Uskoro bi gradske vlasti trebale donijeti odluku o prometovanju gradskog građevinskog zemljišta, jer postoji zainteresovanost njemačkog trgovinskog giganta Lidla da investira na području Gradiške", kazao je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

Jesu li u pitanju samo predizborna obećanja gradskih vlasti u gradu na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine kojeg je u posljednjih nekoliko godina napustio veliki broj mladih ljudi ili će njemački Lidl zaista otvoriti prodajni objekat u ovom gradu, doznat ćemo uskoro.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...