NERMIN DŽINDIĆ NA SKUPU POKRETA ZA DRŽAVU U BANJA LUCI: "Pokazali smo spremnost na jedinstvo"

"To ćemo pokazati u svakom trenutku i na svakom pedlju naše domovine ne gledajući interese pojedinaca", istakao je Džindić

  • Politika

  • 04. Sep. 2022  

  • 3

U dvorani Mejdan u Banjoj Luci održan je skup "Pokreta za državu", čime ovaj pokret zvanično kreće u kampanju širom manjeg bh. entiteta.

Skupu su prisustvovali Nermin Džindić, Vojin Mijatović, Bakir Izetbegović, Nermin Nikšić, Edin Ramić, te predstavnici ostalih stranka koje učestvuju u "Pokretu za državu".

Nakon skupa, Džindić je poručio da je "Pokret za državu" pokret za Bosnu i Hercegovinu.

"Bosna i Hercegovina je naše najveće bogatstvo, a 'Pokret za državu' je pokret za Bosnu i Hercegovinu, bez politikanstva i bez kalkulacija. Svojom podrškom smo pokazali i dokazali spremnost na jedinstvo i to ćemo pokazati u svakom trenutku i na svakom pedlju naše domovine ne gledajući interese pojedinaca", istakao je Džindić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...