"PRIMJEĆUJEM DA DODIK POSLJEDNJIH MJESECI I SEDMICA PRAVI ZAMKE": Christian Schmidt analizirao lidera SNSD-a i otkrio s kim ima intezivne kontakte...

Schmidt je 2016. godine imao dobre odnose sa Dodikom u rješavanju problema sa poljoprivredom.

  • Politika

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 1

"Ne želim da govorim o odnosima sa Miloradom Dodikom, ali uvjeravam vas da postoje kontakti sa organima u RS".

Rekao je to za BBC na srpskom jeziku visoki predstavnik Crhstian Schmidt, prenosi Srpska info.

Na pitanje zašto odbijate da govorite o tome, imali ste dobre odnose 2016., kada ste posredovali u rješavanju problema sa poljoprivredom, Schmidt je odgovorio:

"Racionalnost njegovih poteza mora da se stavi pod znak pitanja, a u posljednjim sedmicama i mjesecima primjećujem da on pravi zamke u koje svako može da upadne i ne bih da mu pomognem da u tome uspije".

Schmidt je rekao da ima intenzivne kontakte sa predsjednikom Vučićem i patrijarhom Porfirijem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...