VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ O IZJAVI JOANIKIJA: "O nemoralu nam priča zaštitnik pedofilije unutar SPC"

Jubilarno 10. izdanje Montenegro pridea biće održano u subotu u Podgorici.

  • Regija

  • 05. Okt. 2022  05. Okt. 2022

  • 2

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković pozvala je sve “emancipovane i kulturne” građane da dođu u subotu na Pride.

Ona je reagovala nakon izjave mitropolita SPC koji je pozvao “sve hrišćane” na moleban u petak “za spas svetinje braka i porodice” kako bi osudili “javno propovijedanje nemorala”.

“Ko nama priča o nemoralu, zaštitnik pedofilije unutar SPC?! Pozivam sve emancipovane i kulturne građane da dođu na Prajd i na taj način iskažu podršku poštovanju ljudskih prava i sloboda kao univerzalnim ljudskim vrijednostima”, navela je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Jubilarno 10. izdanje Montenegro pridea biće održano u subotu u Podgorici. Pod sloganom “Nema više ali”, učesnici će i ovog puta prošetati centrom Podgorice. Biće to i ključni događaj u okviru Nedjelje ponosa u glavnom gradu Crne Gore, navodi Autonomija.info. 

Samo tokom prvog pridea bilo je nereda na ulicama Podgorice, dok su u narednim šetnje proticale mirno i u znaku slanja prouka o suštinskim problemima sa kojima je suočena LGBTIQ zajednica u Crnoj Gori.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...