UZBUNA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Nakon ovakve odluke CIK-a mogući su svi scenariji, krajnji cilj je ponavljanje izbora…“

On dodaje da se nakon ovakve odluke CIK-a BiH može očekivati sve moguće scenarije.

  • Politika

  • 15. Okt. 2022  

  • 8

Djelovanjem CIK-a BiH, jedan izborni proces je kontaminiran, rekao je za RTRS dosadašnji narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srpske iz redova SNSD-a Srđan Mazalica.

- Centralna Izborna Komisija BiH je direktno umiješana u izborni proces, a njihovim djelovanjem isti je kontaminiran - kaže Mazalica.

On dodaje da se nakon ovakve odluke CIK-a BiH može očekivati sve moguće scenarije.

- Nakon ovakve odluke CIK-a BiH možemo da očekujemo sve moguće scenarije. Kontrolno brojanje traje dugo, što im daje vremena da smisle šta god žele. Јa mislim da je krajnji cilj ponavljanje izbora, što je i sama Јelena Trivić rekla - kazao je Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...