PREKRASNA PORUKA CRNOGORACA UOČI UTAKMICE SA BOSNOM I HERCEGOVINOM: "Sami ste ‘krivi’ što smo vas zavoljeli, ne zamjerite nam ako…"

Bit će to još jedan sportski okršaj Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji će, bez ikakve sumnje, ponovo obilježiti navijači obje reprezentacije.

  • Sport

  • 16. Okt. 2022  

  • 0

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra (nedjelja) će dočekati rukometnu selekciju Crne Gore u utakmici drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Bit će to još jedan sportski okršaj Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji će, bez ikakve sumnje, ponovo obilježiti navijači obje reprezentacije.

Prekrasne slike uoči, tokom i nakon utakmica BiH i Crne Gore u Ligi nacija obišle su svijet, a nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

Na Facebook stranici “Istina i Pravda – PVP Crna Gora” osvanula je prekrasna fotografija i još ljepša poruka Crnogoraca o našoj zemlji i ljudima.

Da su vječne CG i BiH.

Bosno i Hercegovino, u vezi ovog sutrašnjeg rukometnog meča, ne zamjerite ako dođemo ranije. Sami ste “krivi” što smo zavoljeli BiH i vaše dobre ljude.

Pamtimo Fehrov doček i Zenicu, kao i sjajne navijače. Kad krećemo ka BiH, naše se ruke šire još ispred granice.

Pozdrav Zmajevima.

Da je vječna Crna Gora!

Da je vječna Bosna i Hercegovina!”, navodi se u poruci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...