ELEGANTNA KAO I UVIJEK: Kraljica Letizia u haljini na koju niko ne može ostati ravnodušan (FOTO)

Letizia crvenu nosi sjajno, a uz crvenu haljinu odabrala je i salonke i torbu u vrlo sličnoj nijansi.

  • Žena

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 0

Kraljica Letizia bila je posebna gošća na dodjeli novinarske nagrade "Luis Carandell". Dodjela se održala u Madridu, u zgradi španskog Senata koji i dodjeljuje ovu nagradu koja nosi ime jednog od najboljih španskih političkih novinara.

Prije nego što je postala članica kraljevske porodice, kraljica Letizia bila je uspješna novinarka i voditeljica u informativnom programu.

Iako je udajom za svog supruga profesionalnu novinarsku karijeru ostavila iza sebe, uvijek se rado odaziva raznim događanjima na kojima se može družiti sa svojim bivšim poslovnim kolegama ili im odati priznanje za njihov rad.

Tako nije odbila ni poziv za dolazak na ovu dodjelu na kojoj je laureatima uručivala nagrade.

Kraljica Letizia u haljini Caroline HerrereKraljica Letizia u haljini Caroline Herrere (Foto: Profimedia)

Elegantna kao i uvijek, Letizia je za ovu priliku obukla je haljinu dizajnerice Caroline Herrere. Glavni adut ove krojem vrlo jednostavne i nenametljive haljine je - boja. U pitanju je model uistinu klasičnog kroja koji se možda ne ističe po nekom zanimljivom dizajnerskom rješenju, ali zato boja haljinu pretvara u pravi mamac za poglede.

Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagradeKraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade (Foto: Profimedia)

Crvena je boja strasti i ljubavi na koju niko ne ostaje ravnodušan, vatrena i jaka, boja koju biramo kada se osjećamo samopouzdano i nemamo problema s tim što ćemo u njoj sigurno postati centar pažnje, piše zadovoljna.hr.

Letizia crvenu nosi sjajno, a uz crvenu haljinu odabrala je i salonke i torbu u vrlo sličnoj nijansi.

Kraljica Letizia na dodjeli novinarske nagradeKraljica Letizia na dodjeli novinarske nagrade (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...