MARINIKA TEPIĆ NE POMIŠLJA O SARADNJI SA BIVŠOM VUČIĆEVOM MINISTRICOM IZ TUZLE: „Može, kao svjedok – saradnik…“

Bivša ministrica u srbijanskoj vladi Zorana Mihajlović rođena je u Tuzli, a nakon pobune i odlaska iz Vlade, mnogi joj u Srbiji predviđaju kraj političke karijere i izbacivanje iz Vučićeve Srpske napredne stranke.

  • Regija

  • 31. Okt. 2022  31. Okt. 2022

  • 1

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je rekla da za tu stranku, bivša ministrica u Vladi Srbije Zorana Mihajlović može, eventualno, da bude „svjedok saradnik“.

Tepić je, upitana da li je moguća saradnja s Mihajlović, za današnji list „Nova“ odgovorila da je SSP godinama tražila ostavku Mihajović, te da je ona na sve odgovarala uvredama i arogancijom.

Prema njenim riječima, Mihajlović je tada mislila da je nedodirljiva i nesmjenjiva.

„Što se SSP tiče, gospođa Mihajlović može eventualno da posluži kao svjedok-saradnik, pa i kao okrivljeni, jer su njeni nalozi i potpisi na najštetnijim ugovorima za Beograd i Srbiju“, rekla je ona.

Podsjetimo, bivša ministrica u srbijanskoj vladi Zorana Mihajlović rođena je u Tuzli, a nakon pobune i odlaska iz Vlade, mnogi joj u Srbiji predviđaju kraj političke karijere i izbacivanje iz Vučićeve Srpske napredne stranke.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...