NEMA TIH PARA: Legendarni Rod Stewart odbio nastupiti u Kataru, ponudili su mu čak...

Svjetsko nogometno prvenstvo u nogometu održava se u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. FIFA je zatražila od sudionika “da se koncentriraju na nogomet, a ne na političke teme”.

  • Show

  • 14. Nov. 2022  

  • 0

Rod Stewart otkrio je da je odbio otići u Katar, iako su mu ponudili više od milion dolara da ondje održi nastup. Pjevač je u razgovoru za The Sunday Times govorio o nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru i poručio kako nije prihvatljivo ići u tu državu.

“Prije 15 mjeseci ponuđeno mi je mnogo novca, više od milion dolara, da nastupim ondje. Odbio sam ih. Nije u redu ići tamo. I Irance bi također trebalo isključiti iz svega, zbog opskrbe oružjem”, rekao je 77-godišnji muzičar.

Njegovi komentari dolaze nakon što je komičar Joe Lycett rekao Davidu Beckhamu da će on “usitniti” i donirati 10.000 funti humanitarnim organizacijama za potporu LGBT osobama ako se sportaš ne povuče iz ugovora sa Svjetskim prvenstvom u Kataru. Navodno je Beckham plaćen 10 miliona funti da bude ambasador te države.

Svjetsko nogometno prvenstvo u nogometu održava se u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. FIFA je zatražila od sudionika “da se koncentriraju na nogomet, a ne na političke teme”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...