PROCURIO JEZIVI VIDEO: Hrabra djevojčica snimala pedofila koji je zaprepastio region, upozorenje roditeljima…

Video je objavljen i na Facebooku uz upozorenje za sve roditelje.

  • Hronika

  • 17. Nov. 2022  

  • 1

Društvenim mrežama proširio se snimak starijeg muškarca koji u zagrebačkom naselju Špansko mami djevojčice. Uhapšen je nakon što ga je snimila djevojčica sa kojom je razgovarao.

Kako je Indexu potvrdila zagrebačka policija, radi se o 81-godišnjaku koji je uhapšen zbog sumnje u pokušaj kaznenog djela Mamljenje djece za zadovoljavanje spolnih potreba.

Na snimku koju je snimila hrabra djevojčica čuje se kako je on poziva na kafu, kolače. Tražio je od nje i broj prijateljice.

“Ujutro si imala školu? Koji si razred, osmi? Kak´ si, dobro? Kad ćemo otići na piće, sok, koktelčić? Gdje vam je prijateljica? Pitaj je je l’ mi možeš dat broj njen”, govori čovjek na snimci djevojčici.

Na kraju nešto joj nudi, ona govori da ne treba i odlazi. Građani su sve prijavili policiji, koja je uhapsila pedofila.

Video je objavljen i na Facebooku uz upozorenje za sve roditelje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...