VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ POVODOM GODIŠNJICE PODGORIČKE SKUPŠTINE U BERANAMA: "Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu"

"Kao ni što tadašnji izdajnici nisu, tako ni današnji koji rade protiv Crne Gore neće izbjeći odgovornost pred sudom istorije", navela je.

  • Regija

  • 30. Nov. 2022  30. Nov. 2022

  • 1

Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu, poručila je poslanica Socijaldemorkatske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković a povodom obilježavanja godišnjice Podgoričke skupštine u Beranama.

“Kralj Nikola je o učesnicima Podgoričke skupštine 1918. rekao: “Eto vidite li što radi jedna šačica Crnogoraca. To su izrodi, bijednici, jadnici i potplaćeni izdajnici! Boga mi, jednoga dana skupo će oni da plate to njihovo izdajstvo što čine prema svojoj grudi zemlje””,  napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

Kako tada, kaže ona, tako i danas.

“Niko nikoga ne mrzi tako kao izdajnik izdanu domovinu. Kao ni što tadašnji izdajnici nisu, tako ni današnji koji rade protiv Crne Gore neće izbjeći odgovornost pred sudom istorije. Današnji će jednog dana krivično i zakonski odgovarati”, navela je Vuksanović Stanković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...