PROCURIO VIDEO IZ KATARA: Ludo slavlje Vatrenih predvodio je Bosanac…

Selektor Vatrenih Zlatko Dalić snimio je veselo društvo i snimak objavio na svojim društvenim mrežama.

  • Sport

  • 06. Dec. 2022  

  • 2

Nogometna reprezentacija Hrvatske pobijedila je Japan i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru, a sat vremena nakon završetka utakmice nogometaši su u hotelu Hilton u Dohi.

Veliku pobjedu proslavili su zajedničkom večerom, a selektor Vatrenih Zlatko Dalić snimio je veselo društvo i snimak objavio na svojim društvenim mrežama. Stoper Hrvatske Dejan Lovren, inače rodom iz Kraljeve Sutjeske, bio je glavni vođa slavlja, a s njim je na čelu stola sjedio Luka Modrić. I dok je Lovren veliki rezultat zalijevao pivom, Modrić je nazdravio vodom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...