"NEKA SVUDA VLADA MIR, SLAVA UKRAJINI": Letu Štuke održale koncert u Zagrebu

Sinoć je u krcatom Vintage Industrial Baru Dino Šaran sa svojim bendom Letu Štuke oduševio zagrebačku publiku s dva sata svirke.

  • Kultura

  • 20. Jan. 2023  20. Jan. 2023

  • 0

"Minimalizam”, “Pero Papacoder”, “Paranoja”, “Sunce” i “Šutiš” samo su neki od hitova koje je ovaj sarajevski bend izveo.

Između pjesama Šaran je kratkim komentarima animirao publiku, uključujući njegovu spoznaju da imaju “čak tri pjesme koje spominju frižidere”.

Nakon hitova koji su se samo neprekidno redali, na kraju pjesme “Belladona” poručio je: “Nek svuda vlada mir, slava Ukrajini”.

Vruća atmosfera i pjesma publike koja kroz cijeli nastup nije posustajala za Dininim stihovima, pružila mu je toliki užitak da je i tokom izvedbe “Tesle” htio pričati s publikom, pa je pitao “čiji je Tesla?”, na što je cijeli Vintage jednoglasno odgovorio “naš!”.

Za kraj koncerta publika je daleko nadglasala bend na pjesmi “Mjesto za dvoje”, što je očiti dokaz da su Sarajlije vrhunski odradili koncert, piše Muzika.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...