POZNATI DJEČJI GLUMAC PREMINUO U DOMU ZA BESKUĆNIKE: Imao je samo 27 godina

Obdukcija njegovog tijela trebalo bi da bude završena uskoro, a konačni rezultati toksikologije očekuju se za nekoliko mjeseci.

  • Show

  • 15. Feb. 2023  15. Feb. 2023

  • 0

Bivši hollywoodski dječji glumac Austin Majors, najpoznatiji po ulozi u seriji "NYPD Blue", preminuo je 27. godini života.

Policija se navela da je bivši glumac umro u domu za beskućnike nakon što je, vjerovatno, progutao ogromnu količinu fentanila, prenosi  "TMZ".

Obdukcija njegovog tijela trebalo bi da bude završena uskoro, a konačni rezultati toksikologije očekuju se za nekoliko mjeseci.

Tužnu vijest saopćila je njegova porodica.

"Austin je bio umjetničko, briljantno i ljubazno ljudsko biće. Bio je veoma ponosan i uživao je u svojoj glumačkoj karijeri. Diplomirao je na USC Školi filmskih umjetnosti, volio je režiju i muzičku produkciju. Njegov cilj u životu je bio da usreći ljude“, pisalo je u saopćenju.

Pored uloge u gore pomenutoj seriji, igrao je i u mnogim drugim serijama dok je bio dijete. Posljednja uloga bila mu je u epizodi serije „Kako sam upoznao vašu majku“, 2009. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...