IZNENADA, U 28. GODINI: Preminuo popularni američki glumac, policajci i hitna pomoć pozvani...

Njegova posljednja uloga bila je u komediji Love and Love Not iz 2022.

  • Estrada

  • 20. Feb. 2023  

  • 1

Jedini brat glumice Hayden Panettiere, Jansen Panettiere, preminuo je u dobi od 28 godina, javlja Daily Mail.

U ovom trenutku nisu objavljeni nikakvi daljnji detalji, a uzrok njegove smrti nije otkriven. Izvori tvrde da su policajci i hitna pomoć pozvani u kuću u nedjelju navečer oko 17:30.

Hayden (33) se još nije javno oglasila povodom neočekivane smrti svog brata. Brat i sestra posljednji su put viđeni zajedno manje od mjesec dana prije njegove smrti. Jansen je podijelio sliku s Hayden na društvenim mrežama 24. januara.

Jansen, koji je bio pet godina mlađi od svoje sestre, krenuo je Haydeninim stopama te se bavio glumom. Njegova posljednja uloga bila je u komediji Love and Love Not iz 2022.

2008. dobio je nominaciju za nagradu za mladog umjetnika za svoj rad na The Last Day of Summer. U trenutku smrti bio je uključen u pet različitih projekata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...