KAMPANJA ZA VEĆU IZLAZNOST: Vijeće crnogorske nacionalne manjine u BiH pozvalo Crnogorce iz BiH da izađu na predsjedničke izbore 19. marta

"Ovo su sudbonosno važni izbori", kažu iz Vijeća

  • Regija

  • 11. Mar. 2023  

  • 0

Vijeće crnogorske nacionalne manjine u Bosni i Hercegovini poziva sve državljane Crne Gore koji žive i rade u Bosni i Hercegovini da iskoriste pravo glasa i izađu na Predsjedničke izbore koji će se održati u nedjelju 19. marta 2023. godine.

"Ovo su sudbonosno važni izbori za sve one kojima je na srcu demokratska, antifašistička, europska i slobodna Crna Gora. Samo u takvoj državi prava svih naroda i građana mogu biti zaštićena i ostvarena.

Za sva dodatna pitanja oko načina glasanja, odlaska u Crnu Goru i ostalih detalja možete se obratiti Vijeću na email: montenegro@bih.net.ba ili tel. +387 63 113-307.

Također u kontaktu sa rodbinom i prijateljima u Crnoj Gori možete doći do informacija kako izvršiti svoju građansku i patriotsku dužnost", navode iz Vijeća crnogorske manjine u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...