NAKON NAPADA NA SAMARDŽIĆA, KONAKOVIĆ NAJAVIO SANKCIJE: "Nasilje nema opravdanje"

"Izvinjavam se u ime rukovodstva i članova Naroda i pravde cjelokupnoj bosanskohercegovačkoj javnosti", kaže lider NiP-a.

  • Mini market

  • 15. Mar. 2023  

  • 16

"Osuđujem napad zastupnika NiP-a Halila Bajramovića na Sulejmana Samardžića", poručio je predsjednik stranke Narod i pravda Elmedin Konaković povodom Bajramovićevog napada i šamaranja savjetnika premijera USK Sulejmana Samardžića, člana Narodnog evropskog saveza. 

Sve se desilo u holu jednog sarajevskog hotela. 

"Izvinjavam se u ime rukovodstva i članova Naroda i pravde cjelokupnoj bosanskohercegovačkoj javnosti.  Bez obzira na okolnosti, nasilje nema opravdanje", poručio je Konaković 

Konaković je najavio i da će organi stranke adekvatno reagovati i sankcionisati ovo i svako drugo neprimjereno ponašanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...