UHAPŠEN I PETI NAPADAČ NA MLADE SPORTISTE IZ SARAJEVA: Crnogorska policija privela mladića, tereti se za...

Jedan od napadnutih sportaša iz Sarajeva, inače sin novinarke Arduane Pribinje oglasio se na TikToku i otkrio šta se sve događalo kobne noći u Baru.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2023  17. Apr. 2023

  • 2

Barska policija uhapsila je B.K. (18) zbog sumnje da je učestvovao u prebijanju dvojice maloljetnih sportista iz Sarajeva, od kojih je jedan, uslijed teških povreda, transportovan u Klinički centar Crne Gore.

Prethodno su slobode lišena četiri maloljetnika iz Bara i oni će krivično odgovarati za napad na dvojicu maloljetnika iz Sarajeva.

Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno iz policije, B.K. će biti priveden tužiocu u ODT u Baru tokom dana.

Njemu se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje.

Kako je ranije izvijestila "Slobodna Bosna", jedan od napadnutih sportaša iz Sarajeva, inače sin novinarke Arduane Pribinje oglasio se na TikToku i otkrio šta se sve događalo kobne noći u Baru.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...