"KOSTA, SINE, KO TE NAUČIO DA REPETIRAŠ PIŠTOLJ?!": Pojavila se OPROŠTAJNA PORUKA nastradalom domaru

"Hvala Vam što ste nas čuvali sve ove godine!"

  • Hronika

  • 03. Maj 2023  

  • 0

U školi na Vračaru "Vladislav Ribnikar", dogodila se teška tragedija kada je dječak od 14 godina ubio osmoro učenika, ali i čovjeka koji je radio kao obezbjeđenje u školi, Dragana Vlahovića.

Povodom stravičnog zločina, nezapamćenog na ovim prostrima, koji se dogodio jutros kada je maloljetni učenik Kosta Kecmanović (14) ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbjeđenja, a sedmoro ranio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru proglašena je trodnevna žalost koja će trajati od petka do nedjelje zaključno sa ovim danima.

Na instagramu se oglasila i srbijanska glumica Milena Vasić koja je poznavala domara Dragana, te se oprostila od njega ovim riječima:

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...