SRAMOTA KOJA SE NE PAMTI: Nakon krvavog pira koji je zaprepastio Srbiju i regiju, komentari podrške Kosti nižu se na društvenim mrežama (FOTO)

Kako smo izvijestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare

  • Hronika

  • 03. Maj 2023  

  • 5

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović (13) ubio je osmoro djece i čuvara škole. Kako smo izvijestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare, piše Srbija Danas.

Prvo je ubio čuvara, a zatim nastavio svoj krvavi pir. Kako se saznaje, ima osmoro mrtve djece.

alt

Nakon ovog krvavog pira prvo se pojavila informacija da je na društvenoj mreži pojavila se fotografija na kojoj se nalazi fotografija maloljetnog ubice uz opis "kralj" koja je sablasnula javnost.

alt

Da situacija bude kritičnija i sablasnija, na društvenoj mreži Instagram pojavio se niz lažnih profila posvećnih maloljetniku "ubici", među koja jedan ima i opis na španskom koji u prevodu znači "mozak je zao ili mozak zla", kao i jedan koji "veliča" zlodjelo Koste u čijem opisu stoji "kriminal na srcu".

alt

Da situacija bude još teža i gora, kao i neka vrsta uvreda za žrtve ovog mladića, niz veoma neprimjernih komentara se mogu vidjeti na objavama koje su vezane za današnji događaj za koje se predpostavlja da su većinom napisana od strane djece.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...