"ISKASAPLJENI DJEČAK PAO PRED KUĆOM I ZAPOMAGAO": Isplivali strašni DETALJI krvavog napada SJEKIROM

Poznati detalji napada u kome je dečak sekirom teže ranio dva lica.

  • Hronika

  • 14. Maj 2023  

  • 0

"Komšije su čule da neko viče na ulici, a kad su izašli, našli su njega. Povrijeđen je trčao", riječi su jedne mještanke Radojeva, sela u kojem je sinoć oko 1 sat ujutru 13-godišnji dječak sjekirom napao nesretnu ženu i njenog sina, piše Telegraf.

Kako se nezvanično saznaje, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama glave.

"Njih je sekirom napalo lice iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život", kaže izvor.

Kako kaže mještanka koja poznaje povrijeđenu ženu i njenog sina, sedamnaestogodišnjem dječaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

"Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu, jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je vjerovatno dječak sa kojim se družio", kaže mještanka.

Kako dalje priča, dječak je povrijeđen trčao ulicom i pao ispred kuće komšije.

"Našle su ga komšije koje su jako dobre sa njim. Oni su tada sjedeli u dvorištu kada su čuli da neko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega", kaže mještanka.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloljetnog dječaka je određeno zadržavanje zbog krivičnog djela - zapuštanja i zlostavljanja maloljetnog djeteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podnijeta i protiv majke maloljetnog dječaka, i to zbog krivičnog jdela - zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...