NEVJEROVATNO: Policija zaustavila sumnjivog vozača, a kada su vidjeli o kome se radi - uslijedio je šok…

NEVJEROVATNO: Policija zaustavila sumnjivog vozača, a kada su vidjeli o kome se radi - uslijedio je šok…

  • Auto

  • 18. Maj 2023  

  • 0

Mjesto radnje - Springfield u američkoj saveznoj državi Colorado. Policijski izvještaj iz Springfielda glasi ovako:

-Dana 13. 5. 2023. oko 11:30 policija u Springfieldu zaustavila je vozilo koje se kretalo brzinom od 52 milje na sat u zoni od 30 milja na sat u blizini 7th i Main St. Vozač je pokušao zamijeniti mjesta sa svojim psom, koji je bio na suvozačevom mjestu, dok je službenik SPD-a prilazio i promatrao cijeli proces.

Muškarac je tada izašao sa suvozačeve strane vozila i tvrdio da on nije vozio. Muškarac je pokazivalo jasne znakove alkoholiziranosti, a kada su ga pitali o njegovoj konzumaciji alkohola, pobjegao je od policajca. Uhvaćen je 20 metara od vozila.

Otkriveno je da se muškarac vozio od Las Animasa do Puebla i izgubio se u Springfieldu. Također je utvrđeno da ima dva aktivna naloga za hapšenje izvan Puebla.

Očekivano, vozač je trenutno u zatvoru uz mnoge optužnice, a pas je predan prijatelju vozača.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...