OČAJ I NEMOĆ U DODIKOVIM REDOVIMA: „Izgleda da je sve prolazno osim sarajevskog oduševljavanja stranim vojnicima…“

"Milorad Dodik, ukoliko ima bilo kakav problem sa tim, neka nam se slobodno obrati”, kazao je Murphy.

  • Mini market

  • 31. Maj 2023  

  • 2

Koliko je zavladao očaj i nemoć u Dodikovom SNSD-u svjeoči i objava Dodikovog savjetnika Radovana Kovačevića, inače delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

- Svakakvih gluposti smo se naslušali u BiH u posljednjih 30-ak godina, ali to da se suverenitet i teritorijalni integritet zemlje dokazuje preletom stranih aviona je sasvim novi nivo gluposti, poručio je očajni Kovačević na Twitteru.

-Izgleda da je sve prolazno osim sarajevskog oduševljavanja stranim vojnicima.

Podsjetimo, dva američka aviona tipa bombarder B-1B Lancer preletjeli su jučer iznad Bosne i Hercegovine. Kako je ambsador SAD-a u BiH, Michael Murphy, kazao – kao znak prijateljstva i podrške SAD-a našoj zemlji.

“Ovo je vrsta događaja u vidu saradanje, po principu vojska-vojsci. Ovo nije ništa neuobičajeno za vidjeti i nema nikakav cilj zastrašivanja. Ovo je samo još jedan pokazatelj trajne saradnje partnerstva SAD i BiH. Jedan od vojnika je rekao da smo tu da pomognemo jedni drugima. Ponosni smo i na partnerstvo. Milorad Dodik, ukoliko ima bilo kakav problem sa tim, neka nam se slobodno obrati”, kazao je Murphy.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...