SAOPĆENO IZ OHR-a: Christian Schmidt obraća se javnosti danas u 14 sati

Obraćanje visokog predstavnika u BiH slijedi nakon turbulentnih političkih dešavanja i poteza Milorada Dodike te Narodne skupštine Republike Srpske.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2023  

  • 0

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt, obratit će se danas javnosti. Kako je saopćeno iz OHR-a, obraćanje počinje u 14 sati.

Obraćanje visokog predstavnika u BiH slijedi nakon turbulentnih političkih dešavanja i poteza Milorada Dodike te Narodne skupštine Republike Srpske. NSRS je, podsjetimo donijela zakon kojim se odluke Ustavnog suda BiH neće providiti na teritoriji RS.

Schmidt je u intervjuu za Face TV kazao kako će biti “ozbiljne reakcije”, a na djelovanje su ga pozvali mnogi domaći zvaničnici i predstavnici civilnog društva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...