BURNO U BANJOJ LUCI: Sjednica zajedničke komisije NSRS i Vijeća naroda RS-a...

Ovaj predmet upućen na dalje usaglašavanje Zajedničkoj komisiji ovog tijela i Narodne skupštine Republike Srpske. 

  • Vijesti

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

Zajednička komisija Narodne skupštine i Vijeća naroda Republike Srpske danas će razmatrati usaglašavanje odluke o izboru člana Komisije za žalbe u vezi sa odlukom o pokretanju postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa bošnjačkog naroda.

"Prijedlogom dnevnog reda druge sjednice Zajedničke komisije Narodne skupštine Republike Srpske i Vijeća naroda Republike Srpske za usaglašavanje zakona, propisa i akata predviđeno je usaglašavanje Odluke o izboru člana Komisije za žalbe od 21. juna 2023. godine, a u vezi sa odlukom o pokretanju postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa bošnjačkog naroda", saopćeno je iz Vijeća naroda.

Sjednica je zakazana za danas u 12 sati u prostorijama Vijeća naroda Republike Srpske.

Vijeće naroda Republike Srpske nije u utorak postiglo saglasnost o odluci o izboru člana Komisije za žalbe na koju je pokrenut postupak zaštite vitalnog nacionalnog interesa bošnjačkog naroda, pa je ovaj predmet upućen na dalje usaglašavanje Zajedničkoj komisiji ovog tijela i Narodne skupštine Republike Srpske. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...