CURE NOVI DETALJI POSJETE NBA ZVIJEZDE BOSNI I HERCEGOVINI: Nikola Jokić nije zalutao u Goražde, evo šta se krije iza svega…

Nikola Jokić je kupovao pivo i još jednom dokazao da se radi o skromnom velikanu koji očigledno voli boraviti u Istočnoj Bosni.

  • Show

  • 07. Jul. 2023  

  • 1

Kasirka u Goraždu je postala hit u bosanskohercegovačkim medijima jer jučer nije poznala najboljeg košarkaša svijeta. Nikola Jokić je kupovao pivo i još jednom dokazao da se radi o skromnom velikanu koji očigledno voli boraviti u Istočnoj Bosni.

Reklo bi se da je vijest iz Goražda o kasirki koja je jedino primjetila da je gorostas koji je ušao kupiti pivo dobar za košarke zasjenila prošlogodišnji folklor Jokića nakon raftinga na Tari, piše Ljudski.ba.

„Joj, sine koliki si, ti si samo za košarke", kazala mu je prodavačica što je izmamilo Jokiću osmijeh na lice.

Srpski centar broji milione na bankovnom računu, ali unatoč svjetskoj slavi, Nikola je ostao čovjek na mjestu, čovjek iz naroda i nikada ga nije zanimalo blještavilo Amerike.

Ovo je već treća godina za redom da Jokić dio odmora provodi na istoku BiH, jer očigledno uživa u prirodnim ljepotama tog kraja.

Ljudski.ba piše kako Nikola Jokić sa svojom braćom ima prijatelje u Foči kojima se radio vraća, na oduševljenje lokalnog stanovništva koje obilato koristi priliku za fotografiranje.

Prije dvije godine Jokić je snimljen kako uživa u čarima Tjentišta gdje je nacionalni park Sutjeska. Nakon neizbježnog raftinga bio je na Trnovačkom jezeru uživajući u pogledu na Maglić.

Prošle godine historijski ugovor sa Denverom potpisao je upravo u Foči. Tada je nakon raftinga na Tari zaigrao i kolo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...