MOTOCIKLISTA TEŠKO POVRIJEĐEN: Sletio suzukijem s puta, odmah prebačen u UKC RS

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 22.30 časova.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2023  

  • 0

Motociklista iz Bosanske Dubice M.G. teško je povrijeđen nakon slijetanja sa magistralnog puta Prijedor – Bosanska Dubica u mjestu Brekinja.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 22.30 časova.

- Uviđajem je utvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao M.G. upravljajući motociklom marke Suzuki, koji je prilikom slijetanja motocikla sa kolovoza zadobio teže povrede. Zbog težine povreda M.G. je prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Prijedor apeluje da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, a vozače motocikla, lakih motocikla i mopeda podsjeća na zakonsku obavezu korištenja zaštitne opreme prilikom kretanja na javnom putu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...