SPEKTAKL U BUGOJNU: Bosanskohercegovački MMA borac slavio u jednoj od najkraćih borbi ikada... (VIDEO)

U glavnoj borbi večeri slavio Tariel Abbasov (27, 8-0).

  • Sport

  • 24. Jul. 2023  24. Jul. 2023

  • 0

Još jedna izvrsna MMA večer je iza nas, a gledatelji u Bugojnu, kao i pred malim ekranima, vidjeli su sve - od nokauta, submissiona sve do jednoglasnih i podijeljenih sudačkih odluka.

Dobili smo nova četiri prvaka 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige u četvrtoj sezoni, dok je u glavnoj borbi večeri slavio Tariel Abbasov (27, 8-0).

Prvi profesionalni poraz u karijeri doživio je Ivan Sičaja (29, 3-1), dok je njegov brat Tomislav (25, 2-0) došao do druge profi pobjede, a Selver Mahmić (26, 2-1) napravio je jedan od najbržih nokauta u organizaciji za 17 sekundi, dok je domaći dečko iz Bugojna Frano Brnada (25, 1-0) nokautom došao do prve profi pobjede.

Pobjedu Selvera Mahmića pogledajte OVDJE.

Snimke svih mečeva pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...