POČINJU KVALIFIKACIJE ZA US OPEN: Damir Džumhur i Nerman Fatić u borbi za plasman u svjetsku tenisku elitu

Fatić kojem je ovo, za razliku od Džumhura, prvi nastup na nekom Grand Slam turniru, svoj će meč igrati noćas nakon ponoći.

  • Sport

  • 22. Avg. 2023  22. Avg. 2023

  • 0

Dvojica bosanskohercegovačkih tenisera, Damir Džumhur i Nerman Fatić, nastupit će danas u prvom kolu kvalifikacija za glavni turnir US Opena, posljednjeg Grand Slam turnira u ovoj godini.

Prvi će na teren izaći Damir Džumhur koji će od 17.00 časova igrati protiv Talijana Andree Vavassorija, 164. igrača na svijetu. Nešto više sreće imao je Nerman Fatić, kojem će protivnik biti Adrian Andreev iz Bugarske koji na ATP listi zauzima 192. mjesto. Fatić kojem je ovo, za razliku od Džumhura, prvi nastup na nekom Grand Slam turniru, svoj će meč igrati noćas nakon ponoći.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...