OVO JE DEJAN KOJI JE BRUTALNO UBIJEN PA SPALJEN: Supruga organizovala ubistvo dan poslije 10. godišnjice braka

Njegova supruga obezbijedila je oružje kojim je nesrećni muškarac ubijen

  • Hronika

  • 07. Okt. 2023  07. Okt. 2023

  • 0

Dejan P. brutalno je ubijen, a potom i zapaljen 5. augusta ove godine u Majdanpeku, a glavna osumnjičena za organizovanje zločina je njegova supruga Slađana P., piše Nova.rs.

Sumnja se da je Slađana unajmila dvojicu mladića kako bi lišili života nesretnog čovjeka, a potom uklonili njegovo tijelo.

Početkom augusta ove godine vatrogascima je prijavljen požar na automobilu pored puta u Majdanpeku, a pripadnici te službe nakon gašenja zatekli su tijelo u vozilu. Tijelo koje su pronašli je Dejan P., a prvobitno se vjerovalo da stradao u nesreći.

Međutim, kasnije je otkriveno da je Dejan zapravo ubijen, i to po nalogu za njegove supruge Slađane.

Ona je danas uhapšena zbog ovog ubistva, kao i još dva mladića, od kojih je jedan maloljetan.

Proslavili godišnjicu, pa naručila da ga ubiju

Kako je ranije objavljeno, mladić i maloljetnik su po dogovoru sa Slađanom P. napravili sačekušu za nesretnog čovjeka, da bi ga potom napali i pretukli do smrti. Njegovo tijelo zapalili u automobilu koji su prevrnuli pored puta.

Njegova supruga obezbijedila je oružje kojim je nesrećni muškarac ubijen, a zločin se dogodio kada je Dejan prišao svom automobilu kada su ga dvojica zaskočila.

alt

Dejan sa suprugom (Foto: Facebook)

Inače, dan prije ubistva Slađana je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotografiju i napisala ispod nje da proslavljaju desetu godišnjicu braka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...