IZBOR BLAKE LIVELY: Opušteno izdanje u gležnjačama koje su idealne za hladnije dane (FOTO)

Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su ulicama New Yorka u društvu svog prijatelja, slavnog glumca Hugha Jackmana koji je sa slavnim parom proslavio svoj 55. rođendan.

  • Žena

  • 16. Okt. 2023  

  • 0

Dobro raspoloženi trojac imao je pratnju tjelohranitelja, a jedan od njih u kolicima je vozio Blakeinu i Ryanovu četverogodišnju kći Betty.

Hugh, Blake i Ryan vrlo su opušteno prošetali New Yorkom u ležernim odjevnim kombinacijama, Blake i Ryan u pletenim puloverima, dok je slavljenik Hugh Jackman odabrao trenerku. Damina kombinacija privukla je najviše pažnju, a lijepa glumica izgledala je baš dobro u udobnom puloveru oversized kroja svijetlo smeđe boje, s pletenicama i povišenom širokom kragnom.

 

Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 3Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su New Yorkom u društvu Hugha Jackmana (Foto: Profimedia)

Dolje je nosila svijetlo plave traperice s izblijedjelim efektom širih nogavica mrkva kroja, a na nogama gležnjače u stilu finijih gojzerica. Radi se o gležnjačama modne kuće Chanel, modelu iz kolekcije jesen/zima 2018. koju je dizajnirao Karl Lagerfeld. Gojzerice na vezanje dolaze u kombinaciji bež i crne tkanine te crne kože te su na jeziku ukrašene Chanelovim logom.

Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel - 6Blake Lively u gležnjačama modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Kultna francuska modna kuća bila je glumičin odabir i kada je riječ o torbi, a nosila je model iz 2011. godine izrađen od materijala nalik bukleu ukrašen svjetlucavim detaljima i kamenčićima. Torbica ima lanac isprepleten s tkaninom koji je Blake Lively stavila preko tijela, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...