KO BI SE OVOME NADAO: Lana Pudar ipak u finalu Europskog prvenstva na 100 metara delfin...

Ako je iko tu sreću zaslužio, onda je to naša Lana, poručili su.

  • Sport

  • 09. Dec. 2023  

  • 0

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ipak će nastupati u finalu Europskog prvenstva u malim bazenima u trci na 100 metara delfin. 

Kako su naveli iz Klub vodenih sportova Orka da su od strane glavnog delegata Europskog prvenstva obaviješteni da je došlo do jedne odjave nastupa u finalu, te da će Lana Pudar kao prva rezerva nastupiti u večerašnjem finalu discipline 100 m delfin.

- Upravo smo od glavnog delegata evropskog prvenstva obavješteni da je došlo do jedne odjave nastupa u finalu, te da će naša Lana Pudar kao prva rezerva nastupiti u večerašnjem finalu discipline 100m delfin koje je na programu u 17:13h, naveli su oni.

- Ponekad je u sportu kao i u životu potrebno imati i malo sreće. Ako je iko tu sreću zaslužio, onda je to naša Lana, poručili su.

Podsjetimo, Lana Pudar je u jučerašnjem polufinalu imala vrijeme 57.44, što nažalost nije bio dovoljno da se direktno plasira u finale. Lanu je od plasmana dijelila svega stotinka. U konačnom poretku nakon polufinala, Pudar je zauzela 9. mjesto.

Finalna utrka je na rasporedu u subotu od 17:13 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...