NOVI ZAPLET NAKON IZBORA U SRBIJI: Kontroverzni doktor Nestorović otkrio plan –„ Mi smo odlična udavača…“

"Vidite šta rade sada poslije izbora, kao da prave atmosferu Majdana", kazao je doktor Nestorović.

  • Regija

  • 20. Dec. 2023  

  • 3

-Sačekat ćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni sa kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili. Nas 11 osnivača pokreta ovih dana će da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne prijedloge, izjavio je Branimir Nestorović, nosilac liste "MI - Glas iz naroda".

Ta lista, prema preliminarnim rezultatima lokalnih izbora, može biti tas na vagi u formiranju većine u Skupštini Grada Beograda.

Nestorović je dodao da, ukoliko bi u gradskoj skupštini bilo dobrih prijedloga ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o Kosovu koja je u interesu države, naravno da bi to podržali.

"Ušli smo u ovu priču jer želimo da očuvamo integritet Srbije, a ne zbog novca. Para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi. Mi smo odlična udavača, jer ništa ne tražimo", kazao je Nestorović za "Novosti".

List navodi i da je ovu listu na pregovore još tokom izborne noći pozvao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i gradonačelnik Aleksandar Šapić.

Ono što je sigurno, naglasio je Nestorović, je da on i njegovi saborci iz pokreta "Mi - glas iz naroda" sigurno neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa koalicijom "Srbija protiv nasilja".

"Vidite šta rade sada poslije izbora, kao da prave atmosferu Majdana", kazao je doktor Nestorović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...