BH. STRUČNJAK: Bruno Akrapović je novi trener Željezničara

Akrapović je vlasnik UEFA Pro licence, a zvanično će biti predstavljen u narednim danima kada će i početi pripreme sa ekipom za naredni dio sezone.

  • Sport

  • 08. Jan. 2024  08. Jan. 2024

  • 0

Bh. stručnjak, Bruno Akrapović, novi je šef stručnog štaba FK Željezničar.

Bruno Akrapović je rođen 26. septembra 1967. godine u Zenici. U igračkoj karijeri je između ostalih igrao za Čelik, Wolfsburg, Mainz.

Bogatu trenersku karijeri počeo je u Njemačkoj, a potom je samostalno vodio Val, Solin, Neretvanac, Europu, Skhendiju, Split, Lokomotiv Plovdiv, CSKA Sofiju, Al-Wehdu i Akritas.

Sa Lokomotivom je osvojio dva Kupa i Superkup Bugarske, sa Skhendijom je bio prvak Sj. Makedonije, a sa Europom je podigao trofej Superkupa Gibraltara.

Akrapović je vlasnik UEFA Pro licence, a zvanično će biti predstavljen u narednim danima kada će i početi pripreme sa ekipom za naredni dio sezone.

Bruni Akrapoviću želimo dobrodošlicu i mnogo sreće u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, naveli su iz FK Željezničar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...