KAKO JE BRUNO AKRAPOVIĆ MOTIVISAO FUDBALERE ŽELJEZNIČARA PRED DERBI: “Mirvić je rezervisao kompletan restoran…” (VIDEO)

Iako je Sarajevo također u meč ušlo u lošem nizu sa tri poraza, slovilo je za favorita u ovom susretu.

  • Sport

  • 05. Mar. 2024  

  • 0

Fudbaleri Željezničara savladali su u derbi susretu 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Sarajeva uvjerljivim rezultatom 3:0. Tako je tim Brune Akrapovića izašao iz zone ispadanja i prekinuo niz od čak 7 mečeva bez pobjede.

Iako je Sarajevo također u meč ušlo u lošem nizu sa tri poraza, slovilo je za favorita u ovom susretu.

Tako se u 50. epizodi emisije “iza mreže” na YouTube kanalu 1921.tv pojavila emisija koja je pratila dešavanja tokom cijelog derbiju.

Tamo se između ostalog pojavljuju i scene sa motivacionim porukama na vratima svlačionice.

Na zidu se nalazila navodna izjava defanzivca FK Sarajevo Miomira Đuričkovića koji je rekao: “…ali se nadam da će svaki napadač upisati se makar po jednom i da ćemo slaviti visokim rezultatom.”

Također se nalazila i poruka neimenovanog izvora koji navodi kako je Sarajevo unaprijed upisalo pobjedu, te da je njihov vlasnik Ismir Mirvić zakupio restoran nakon utakmice.

“Pouzdana i tačna informacija. Mirvić je rezervisao kompletan restoran ‘Bosna’ na Ilidži za večeras. Neka neko sa stručnim štabom porazgovara, pa ako Bruno misli da će ta činjenica podići motiv igračima, neka im saopšti”, stoji u poruci, prenosi N1.

Kompletan video pogledajte u prilogu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...