ČETVRTI DAN POTRAGE ZA DVOGODIŠNJOM DJEVOJČICOM: Bageri pokraj kuće raščišćavaju teren, razlog je...

Istovremeno, kako je saopćeno, traje intenzivan operativni rad.

  • Hronika

  • 29. Mar. 2024  

  • 0

I dalje se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić čiji je nestanak prijavljen u utorak. Policija tokom noći dežurala kod kuće odakle je djevojčica nestala.

Od utorka traje potraga za dvogodišnjom Dankom, čiji je nestanak prijavila majka. Tokom jučerašnjeg dana bagerom je raščišćavan teren oko kuće u Banjskom polju, odakle se djevojčici gubi svaki trag.

Двогодишња Данка Илић

Cilj takve pretrage je, kako javlja dopisnik RTS-a, da se provjeri da li ispod granja ima nekog dokaza koji bi pomogao u potrazi.

U potrazi za djevojčicom na istoku Srbije učestvuje stotine pripadnika policije, žandarmerije, GSS, lovci.

Angažovane su i bespilotne letjelice, sa termovizijskim kamerama, a teren nadlijeće i helikopterska jedinica.

Iako je policija u srijedu saopćila da se obustavlja terenska pretraga, jer sve ukazuje na to da se djevojčica ne nalazi na području sa kojeg je nestala, policijske snage i spasilačke ekipe i dalje su na terenu. Istovremeno, kako je saopćeno, traje intenzivan operativni rad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...