OVO SU RODITELJI NESTALE DJEVOJČICE DANKE: Objavili su zašto su bili u policiji

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

  • Hronika

  • 30. Mar. 2024  

  • 0

Otac nestale Danke Ilić stigao je u policijsku stanicu u Boru, gdje su ga dopratili roditelji.

On tu daje iskaz. To je dio standardne procedure, ali on nije priveden.

Miloš Ilić je već neko vrijeme u prostorijama policije gdje daje izjavu.

Kako saznaje Telegraf.rs policija sa njim i Dankinom majkom provjerava sve inofrmacije koje su dobili tokom istrage, preko "Pronađi me" ili koje su dobili operativno.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', djevojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...