OPSADNO STANJE U SELU LUKA: Žandarmerija stiže u kraj ubice Danke Ilić, očekuje se pretraga šume!

Prilaz selu je blokiran, a svakog minuta sve više pripadnika policije pristiže.

  • Regija

  • 04. Apr. 2024  

  • 0

Jake policijske snage trenutno su u selu Luka u kojem živi Srđan Janković osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju (Srbija).

Očekuje se da stignu i pripadnici Gorske službe spašavanja koji će detaljno sa Žandarmerijom pregledati obližnju šumu u potrazi za tijelom ubijene Danke Ilić.

Veliki broj policije je u selu u kojem živi osumnjičeni Srđan Janković. Prilaz selu je blokiran, a svakog minuta sve više pripadnika policije pristiže.

Na terenu je najmanje 15 vozila policije.

Žandarmerija je pretraživala selo u kojem živi ubica Srđan Janković, koji je udario automobilom, a zatim i usmrtio Danku Ilić.

Policija je podigla dron iznad njegove kuće. U toku je velika akcija potrage.

Žandarmerija prekopava dvorište u blizini kuće u kojoj živi ubica Srđan Janković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...