EMOTIVNA PORUKA GRADONAČELNICE SARAJEVA: "Višestruka je simbolika 8. aprila u mom životu, na svoj 30. rođendan postala sam..." (VIDEO)

Pogledajte šta je poručila Karić ovim povodom!

  • Vijesti

  • 09. Apr. 2024  

  • 0

Gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić obilježila je treću godinu svog mandata, kao druga žena gradonačelnica u historiji glavnog grada BiH.

Višestruka je simbolika 8. aprila u mom životu. Na svoj 30. rođendan, postala sam druga žena gradonačelnica u historiji Sarajeva. Danas, 3 godine poslije, ponosna sam na svaki dan proveden na čelu aktuelne gradske administracije. Hvala svim mojim sugrađanima, Sarajkama i Sarajlijama, na podršci u radu koju mi od samog početka nesebično pružaju! I, naravno, hvala mom vrijednom timu na realizaciji svih ovih projekata i rezultatima koji govore sami za sebe. Sretan nam rođendan, voljeni grade! Ovo je naša treća godišnjica mandata“, poručila je gradonačelnica Sarajeva.

Pogledajte šta je poručila Karić ovim povodom: 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...