DA SE LIČNO UVJERI: Kineski ambasador u Bosni i Hercegovini stiže u Počitelj, ovo je najvažniji razlog…

Ambasador Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini Ji Ping danas će obići gradilište poddionice Počitelj – Zvirovići na koridoru Vc, čiju izgradnju izvode kineske firme “China State Construction Engineering Corporation Limited” i “Power Construction Corporation of China”

  • Društvo

  • 27. Feb. 2020  

  • 0

Ji Ping predvodi delegaciju Ambasade NR Kine u BiH i Udruženja Bosansko-kineskog prijateljstva. On će u pratnji izvođača radova obići gradilišta kako bi se upoznao s postignutim napretkom te se uvjerio u savršeno zdravstveno stanje svih radnika nakon okončanja karantina u kojoj je dobrovoljno bila nekolicina radnika nakon povratka iz Kine, saopštili su iz Udruženja Bosansko-kineskog prijateljstva.

Kinesku delegaciju na gradilištu će dočekati predstavnici lokalnih vlasti Grada Čapljine na čelu s gradonačelnikom Smiljanom Vidićem.

Prema planu, ambasador će u 11.30 obići gradilište mosta Počitelj, a u 12.30 gradilište lot 1 Počitelj – Zvirovići.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...