TAKO TO RADI BRAZZO: Salihamidžić najavio pojačanja Bayerna, a „Bild“ otkrio imena, jedan je svjetska klasa…

Sportski direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić najavio je kako će u Bayern ovog ljeta dovesti velika pojačanja

  • Sport

  • 27. Apr. 2020  

  • 0

Salihamidžić je uvjeren da će Bayern imati jači tim u odnosu na ovu sezonu i jasno je najavio dolazak svjetske zvijezde i još jednog velikog talenta.

"Želimo se pojačati vrhunskim talentom iz Evrope i dovesti internacionalnu zvijezdu koja će povećati kvalitet naše ekipe", rekao je Salihamidžić.

Bild je odmah otkrio imena igrača koji bi trebali pojačati Bayern.

Svjetska zvijezda o kojoj je govorio Salihamidžić je Leroy Sane iz Manchester Cityja, a vrhunski talent je Ajaxov desni bek Sergino Dest.

Oba ograča se već dugo povezuju s Bavarcima. Vrlo je izvjesno da bi oni tokom ljeta mogli obući dres Bayerna.

Pored njih, sa njemačkim prvakom se povezuju i još dvije velike nade. To su Kai Havertz i Dayot Upamecano, a pojedini njemački mediji tvrde da je Upamecano već dogovorio sve uslove sa Salihamidžićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...