CRNOGORCI DRASTIČNO POOŠTRILI SVE: Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti donijelo nove mjere, jedna je posebno teško pala građanima…

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT), zbog povećanja broja aktivnih slučajeva COVID-19, importovanih iz inozemstva i zatim raširenih unutar Crne Gore donijelo je nove mjere

  • Regija

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

Zabranjeni su politički skupovi na otvorenim javnim mjestima, prisustvo gledalaca na sportskim događajima, vjerski skupovi na otvorenim javnim mjestima osim na površinama koje pripadaju vjerskim objektima.

Sahrane su moguće samo u užem krugu porodice.

Na upit Kabineta predsjednika Crne Gore, NKT je preporučilo da ove godine ne bude organizovan tradicionalni prijem povodom Dana državnosti.

Na upit SUBNOR-a i Antifašista preporučeno je odlaganje svečanosti planiranih za 8. juli u Ravnom Lazu i 13. juli u Bijelom Polju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...