ČEDOMIR JOVANOVIĆ OPISAO NEOBIČAN I "DIRLJIV" SUSRET U PRODAVNICI: Zaboravi onih 0,3 posto...

Lider Liberalno-demokratske partije imao je neobičan susret koji je podijelio na Facebooku.

  • Regija

  • 21. Avg. 2020  21. Avg. 2020

  • 0

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović objavio je na svom Facebook profilu fotografiju iz jednog beogradskog marketa uz opis gdje navodi da je dobio podršku od jedne radnice, koja mu je, kako kaže, poručila da ga podržava 100 posto, tražeći od njega da joj obeća da će zaboraviti na prethodni izborni debakl.

Jovanović je podijelio detalje susreta/Facebook

- Maxi u kraju oko 13:30, prodavačica: ‘Hej ti, ti, ti Čedo!’  ‘Kako si me prepoznala, samo mi se oči i uši vide?’ ‘Onome ko te voli dovoljne su i oči. Daj, napiši nešto mom mužu, ne zna se ko je od nas dvoje više za tebe, ali smo oboje bar 100 odsto. Zaboravi onih 0.3.. obećaj i daj ruku da će tako biti - opisao je Jovanović svoj dirljiv susret s radnicom u marketu, prenosi "Oslobođenje".

Podsjetimo, Jovanovićeva izborna lista “Koalicija za mir” na izborima 21. juna osvojila je svega 0,3 posto glasova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...