A, NIŠTA LAKŠE, NO, IPAK, TREBA ZNATI: Krompir iz rerne, ali u zdravijoj varijanti

Krompir u rerni umjesto pomfrita.

  • Gastro

  • 16. Sep. 2020  16. Sep. 2020

  • 0

SASTOJCI:

¼ šolje parmezana

1 kašika maslinovog ulja

1 kašičica luka u prahu

2 mlada krompira izrezana na deblje kolutove

so

biber 

PRIPREMA:

1. U posudi pomiješajte parmezan, maslinovo ulje, luk i bijeli luk.

2. Krompir stavite u kesu sa začinima i dobro protresite.

3. Poredajte u tepsiju, još malo posolite i pobiberite, pa pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni 25 minuta.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...