KAKO SU USPJELI SLOMITI KORONU: Jedna zemlja Evropske unije drugi dan zaredom ima pad broja zaraženih…

Vlasti navode da je 2.512 osoba zaraženih koronavirusom u četvrtak bilo u bolnici, što je pad od 60 zaraženih u odnosu na prethodni dan.

  • Zdravlje

  • 05. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Zdravstveni službenici kažu kako je broj oboljelih od koronavirusa u nizozemskim bolnicama pao drugi dan zaredom.

Vlasti navode da je 2.512 osoba zaraženih koronavirusom u četvrtak bilo u bolnici, što je pad od 60 zaraženih u odnosu na prethodni dan. To uključuje 607 bolesnika s COVID-19 na intenzivnoj njezi, javio je AP.

Nizozemski premijer Mark Rutte proveo je prošlog mjeseca "djelomični lockdown", zatvorivši sve barove i restorane. Ove sedmice je pooštrio restrikcije, naredivši da se sva javna mjesta poput kino dvorana, pozorišta, knjižare i muzeja zatvore na dvije sedmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...